ALARMSYSTEM UDEN ABONNEMENT
TYVERIALARMER TIL HJEMMET OG ERHVERV

Alarmsystem uden abonnement – billigere i længden

Undgå en månedlige betaling for et lejet alarmsystem – Få et alarmsystem uden abonnement hos Højgaard El & Sikring. Det er billigere på sigt, og du får sikkerhed i højste klasse. Du kommer til at eje systemet – vi tilbyder at opsætte dit alarmsystem uden abonnement.

Et alarmabonnement vil typisk koste dig mellem 30.000 kr. og 60.000 kr. over en 10-årig periode, hvilket er markant dyrere end at købe og eje dit eget alarmsystem uden abonnement.

Alarmsystemer til hjem og erhverv

Vil du gerne tyverisikre dit hjem eller virksomhed? Så er det oplagt at få installeret et alarmsystem i ejendommen. Undersøgelser har vist, at du kan minimerer risikoen for ubudne gæster, hvis du opsætter et alarmsystem i ejendommen.

Vi vejleder dig til det rette alarmsystem efter dit behov. Alle vores alarmsystemer er uden abonnement. Du køber hele systemet, så du selv ejer det – Det er klart den billigste løsning i længden.

Det er ligeledes mulig at indgå en serviceaftale, netop for at sikre, at dit alarmsystem altid fungerer 100% efter hensigt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på tyverialarm

Vi har afdelinger i Skovlunde nær København og på Lolland. Herfra hjælper vi kunder i det meste af landet og står også klar til at hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud samt en grundig rådgivning af én af vores eksperter?
Du kan kontakte os på 70 22 26 56 eller udfyld formularen på siden du er på lige nu. Så kommer vi forbi dig, og vejleder dig i hvilken løsning der er mest optimal for din ejendom.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TYVERIALARM

Udfyld formularen herunder – så vender vi retur til dig snarest muligt.

VORES SERVICES

GRUNDIG RÅDGIVNING

SOLIDT HÅNDVÆRK – HVER GANG

VI BRUGER DE NYESTE TEKNOLOGIER

VI ARBEJDER BLANDT ANDET FOR

CARGLASS

carglass.dk

DSB

dsb.dk

ØLLINGEGAARD MEJERI

oellingegaard.dk

RIGSPOLITIET

politi.dk

ATP EJENDOMME

atp-ejendomme.dk

3F

3f.dk

KØBSTÆDERNES FORSIKRING

kfforsikring.dk

FÅ ET UFORPLIGTENDE OG SKRÆDDERSYET TILBUD