ALARMSYSTEMER
TYVERIALARMER TIL HJEMMET OG ERHVERV

Alarmsystemer til hjemmet og erhverv

Hvis du ønsker at sikre dit hjem eller virksomhed mod indbrud / tyveri, så er det oplagt at få installeret en tyverialarm i ejendommen. Du minimerer risikoen for ubudne gæster hvis du har en tyverialarm, da de færreste tyve ønsker at blive forstyrret.

Vi tilbyder dig grundig vejledning i at vælge det rette alarmsystem til dit behov. Vi installerer alarmsystemer uden abonnement. I stedet køber du systemet, så du selv ejer det. Det er klart den billigste løsning i længden.

Det er muligt at vi indgå en serviceaftale, så du er sikker på at dit alarmsystem altid fungerer 100% efter hensigten.

Tyverialarm uden abonnement – billigt i længden

Vi tilbyder opsætning af tyverialarm uden abonnement. Så undgår du den månedlige betaling for et lejet alarmsystem og ejer altså selv systemet. Det betyder en høj ydelse for opsætning – til gengæld er det typisk “tjent hjem” efter et par år.

Et alarmabonnement kommer typisk til at koste dig mellem 30.000 kr. og 60.000 kr. over en 10-årig periode, hvilket er markant dyrere end at købe og eje dit eget alarmsystem.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på tyverialarm

Ønsker du et uforpligtende tilbud og samtidig få grundig rådgivning af én af vores eksperter? Ring til os på 70 22 26 56 eller udfyld formularen. Så kommer vi forbi dig og vejleder dig i hvilken løsning der er mest optimal for dit hjem eller erhverv.

Vi har afdelinger i Skovlunde nær København og på Lolland. Herfra hjælper vi kunder i det meste af landet og står også klar til at hjælpe dig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TYVERIALARM

Udfyld formularen herunder – så vender vi retur til dig snarest muligt.

VORES SERVICES

GRUNDIG RÅDGIVNING

SOLIDT HÅNDVÆRK – HVER GANG

VI BRUGER DE NYESTE TEKNOLOGIER

VI ARBEJDER BLANDT ANDET FOR

autobutler
momondo
trendsales

FÅ ET UFORPLIGTENDE OG SKRÆDDERSYET TILBUD