ELEKTRIKER I GEDSER
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD I DAG

VI HAR BÅDE AFDELING I KØBENHAVN OG PÅ LOLLAND / FALSTER

Din lokale elektriker i Gedser og omegn

Højgaard El og Sikring er din lokale elektriker i Gedser og omegn. Vi er et erfarent hold af elektriker, som besidder flere års erfaring i elektrikerbranchen, vi tilbyder konkurrencedygtige priser, samt rykker ud til små som store opgaver. Vi har tidligere hjulpet mange glade kunder i Gedser til en 100% fair elektriker pris. Uanset om de har haft brug for en elektriker akut, så har vi stået til rådighed. Oplever du strømproblemer? Eller har du brug for en elektriker akut? så kan du trygt kontakte os.

Som kunde hos os, får du altid en ærlig rådgivning og høj service med fokus på dine ønsker og behov. Vores kompetencer spænder bredt, vi kan derfor hjælpe dig med alle opgaver inden for el og sikring. Vores løsninger tager altid udgangspunkt i at opfylde dine behov til en konkurrencedygtig elektriker pris.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende ydelser:

Er der tale om el og sikring – Så kan vi håndtere opgaven, hvad end det skulle være.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Ønsker du en uforpligtende samtale med en lokal elektriker? Så kan du enten udfylde vores kontaktformular eller ringe til os på 53 56 26 56. Vi sender herefter en erfaren elektriker hjem til dig snarest muligt, for en uforpligtende snak om dit projekt. Vi hjælper både private og erhverv.

Vi rykker altid hurtigt ud til akutte opgaver, og hjælper dagligt kunder på hele Falster og Lolland. Vi ser frem til at høre fra dig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT PROJEKT

Udfyld formularen herunder – så vender vi retur til dig snarest muligt.

VORES SERVICES

GRUNDIG RÅDGIVNING

SOLIDT HÅNDVÆRK – HVER GANG

VI BRUGER DE NYESTE TEKNOLOGIER

VI ARBEJDER BLANDT ANDET FOR

CARGLASS

carglass.dk

DSB

dsb.dk

ØLLINGEGAARD MEJERI

oellingegaard.dk

RIGSPOLITIET

politi.dk

ATP EJENDOMME

atp-ejendomme.dk

3F

3f.dk

KØBSTÆDERNES FORSIKRING

kfforsikring.dk

FÅ ET UFORPLIGTENDE OG SKRÆDDERSYET TILBUD