VIDEOOVERVÅGNING
OVERVÅGNING TIL EJENDOMME, BUTIK & UDENDØRS

Videoovervågning til alle typer ejendomme og virksomheder

Ønsker du videoovervågning af hjemmet, erhverv, din butik eller et helt andet område? Så lad Højgaard El og Sikring hjælpe dig med den optimale løsning. Vi kan hjælpe dig under hele processen:

  1. Rådgivning – hvilket videoovervågning system er det mest optimale? Og hvor mange overvågningskameraer er der behov for?
  2. Opsætning af videoovervågning – vi opsætter og programmerer systemet så det matcher dit eller din virksomheds behov.
  3. Vejledning – vi hjælper dig med at bruge systemet så du kan spole i optagelserne, følge med i live-billeder fra din mobiltelefon mm.

Vi hjælper både private og internationale virksomheder (Momondo, Autobutler mm.) med at sikre deres ejendomme. Vores dygtige medarbejdere er uddannet i de nyeste teknologier og systemer, så vi kan levere de bedste produkter til vores kunder.

Overvågningskameraer fra HIKVision, Dahua, Cisco mm.

Vi har erfaring med mange typer overvågningskameraer og kan hjælpe dig med at vælge det mest optimale. Blandt de mest brugte mærker er HIKVision, Dahua og Cisco.

Med Cisco Meraki-systemet kan du sågar analysere adfærden hos kunderne i din butik og bruge det til at optimere salget. Kontakt os og hør mere om mulighederne med Cisco Meraki.

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud på videoovervågning

Ønsker du et uforpligtende besøg af én af vores dygtige overvågningseksperter? Så er du velkommen til at ringe på 70 22 26 56 eller udfyld formularen her på siden. Så kommer vi forbi dig og tager en snak om dit behov, så vi kan beregne et skræddersyet og uforpligtende tilbud.

Vi har afdelinger i København (Skovlunde) og på Lolland men rykker gerne ud til kunder i hele Danmark.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT PROJEKT

Udfyld formularen herunder – så vender vi retur til dig snarest muligt.

VORES SERVICES

GRUNDIG RÅDGIVNING

SOLIDT HÅNDVÆRK – HVER GANG

VI BRUGER DE NYESTE TEKNOLOGIER

VI ARBEJDER BLANDT ANDET FOR

autobutler
momondo
trendsales

FÅ ET UFORPLIGTENDE OG SKRÆDDERSYET TILBUD