BYGGESTRØM TIL NYBYGGERI
OPSÆTNING AF BYGGESTRØMSTAVLER

Ekspert i levering og opsætning af byggestrøm

Højgaard El og Sikring er din erfarne el-installatør med mange års erfaring i branchen. Gennem tiderne har vi hjulpet mange entreprenørvirksomheder, med at levere byggestrøm til store og små byggerier. Vi hjælper både private, erhverv samt offentlige. Når du vælger os som leverandør af byggestrøm, klarer vi hele opgaven. Du skal med andre ord ikke løfte en finger, da vi både står for at opsætte byggestrømstavle samt tilmelding og hjælper med afregning af strøm til el-selskabet. Vi sørger for at hjælpe dig godt i gang, så du kender reglerne og mulighederne på området.

Som erfaren el-installatør, ved vi hvor vigtigt det er at hjælpe vores kunder. Derfor sørger vi for at rådgive dig før, under og efter arbejdet er færdigt.

Vi har tidligere leveret byggestrøm til byggeprojekt Axel Towers.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud opsætning af byggestrøm

Vil du høre mere om dine muligheder med byggestrøm eller have et tilbud på et konkret projekt? Så er du velkommen til at ringe på 70 22 26 56 og indhente et uforpligtende tilbud. Så sender vi en dygtig el-installatør din vej, som rådgiver dig til hvordan du mest muligt ud af dit projekt.

Vi har både afdeling i København samt på Lolland og Falster.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT PROJEKT

Udfyld formularen herunder – så vender vi retur til dig snarest muligt.

VORES SERVICES

GRUNDIG RÅDGIVNING

SOLIDT HÅNDVÆRK – HVER GANG

VI BRUGER DE NYESTE TEKNOLOGIER

VI ARBEJDER BLANDT ANDET FOR

autobutler
momondo
trendsales

FÅ ET UFORPLIGTENDE OG SKRÆDDERSYET TILBUD